Kukkakauppa Désirée

Kukkakauppa Désirée on perustettu rakkaudesta kukkiin lokakuussa v.1955 Albertinkadulle Helsingin Kamppiin. Sieltä myymälä on joutunut muuttamaan putkiremonttia karkuun Malminrinteelle 1990-luvun alussa. Nykyiset omistajat Sari ja Tero Kunnas ovat jatkaneet Désiréen toimintaa 1990-luvun lopulta alkaen. Vuokranantajan halutessa tilat omaan käyttöön, kukkakaupan toiminta siirtyi luontevasti Lauttasaareen, koska läheisen sijainnin vuoksi vanhoja asiakkuuksia pystyttiin jatkamaan myös muuton jälkeen. Paavon Nurmen rakennuttamassa kiinteistössä tehtiin perusteellinen remontti v.2015-2016 , jolloin talo myytiin VVO:lle. Koko kiinteistö tyhjennettiin ihmisistä ja kukkakaupan liiketoiminnalle löytyi parin korttelin päästä Gyldenintie 9:stä pieni myymälätila. Lopulta 9kk:n jälkeen kukkakauppa muutti takaisin uusiin remontoituihin tiloihin Lauttasaarentielle saaden samalla sisustettua myymälän modernimpaan ulkoasuun.

Kukkakauppa Désiréen päätuote on leikkokukat ja monipuolisesti kaikki sidontatyöt tilauksesta tai paikan päällä. Kukkakaupan liikeidea lähtee tarpeesta luoda jotain kaunista käsillään sekä halu ratkaista ja toteuttaa asiakkaiden tarpeita myös haastavien toiveiden edessä. Jatkuva yrityskuvan kehittäminen, myymälä- ja työtilojen viihtyvyyden parantaminen, ajan hermolla pysyminen samalla kausivaihtelut huomioiden unohtamatta asiakaslähtöistä palvelua, laadukkaita kukkia runsaalla valikoimalla sekä halu toteuttaa asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Tämä lista haastavista työtehtävistä kukkakaupan arjessa on ylläpitänyt luovuutta ja motivaatiota vuosienkin kuluessa, jotta emme jämähdä kehityksen edessä vaan haemme jatkuvasti sitä jotakin. Kovan työpanoksen tuloksena Kukkakauppa Désirée onkin valittu Vuoden yrittäjäksi 2014.

”- On ollut mukava kuulla tarinoita vanhoilta rouvilta, jotka ovat aikanaan hakeneet hääkukkansa Désiréestä tai kuinka vanhemmat herrat ovat kertoneet vieneensä nuorempana kukkalähetyksiä sesonkiaikana lisätienestinä.”

”- Tämä jatkuva muutos alallamme ruokkii luovuutta ja halua toteuttaa loputonta mielikuvituksemme ideavirtaa.”

Ota yhteyttä

5 + 5 =

Kukkakauppa Desiree